Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierś indycza z warzywnym farszem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Ugotuj kaszę. Włoszczyznę podduś na 2 łyżkach oleju. Przestudź, wymieszaj z posiekanymi owocami, kaszą, jajkiem.
Mięso przetnij na duży płat. Obficie posyp solą i pieprzem. Rozsmaruj farsz, zwiń roladę. Posmaruj resztą oleju, włóż do brytfanki. Piecz 60-70 minut w 200 st. C. Podziel na porcje.
RADA: Natrzyj mięso czosnkiem, będzie bardziej kruche.Źródło: Olivia