Do góry

Przekąski Przepis na:

Pierś kurczaka marynowana w winie

Pierś kurczaka marynowana w winie

Autor: leopard28

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2077

Dodano: 16.05.2012

Odsłon: 18637

Zalewa do zrobienia w kilka minut a kurczak smakuje wyśmienicie. Pasuje do różnych sałatek.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki połaczyć w większym garnku w całość. Doprowadzić do zagotowania, wrzucić kurczaka i gotować około 5 minut. Odstawić do wystydnięcia. Marynowanego kurczaka przetrzymywać w zalewie w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 13 kwietnia 2016 Bardzo dziękujemy za ten przepis - zamieściliśmy go w naszym zestawieniu 20 ciekawych przepisów na dania z kurczakiem - https://smaker.pl/newsy-20-smacznych-pomyslow-na-kurczaka,1899062,a,.html

Pozdrawiamy :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MEGI110278 16 maja 2012 ...bardzo fajny pomysł 5 :-)
Wino wytrawne ?

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń