Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś kurczaka w sosie śmietanowo-cebulowym

Pierś kurczaka w sosie śmietanowo-cebulowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 15

Dodano:

Odsłon: 14577

kto chce zrobić coś dobrego a ma mało czasu to jest najlepsze danie

Składniki

  • pierś z kurczaka, 1 kg
  • zupa cebulowa, 2 opakowania
  • śmietana 18%, 3
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś z kurczaka myjemy a następnie kroimy jak na schabowe.

  2. Śmietanę mieszamy razem z zupą cebulową.

  3. Przygotowany sos wylewamy na pierś z kurczaka ułożoną w naczyniu żaroodpornym.Pieczemy pod przykryciem 40 min w 170 stopniach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń