Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w lekko miodowej marynacie i w dodatku pieczone to propozycja np. na niedzielny obiad ;)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 324
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 98
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32707
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 277
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 324
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 98
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32707
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 277
Składniki
Olej połączyć z octem balsamicznym i przyprawami. Umyte, całe piersi zanurzyć w marynacie na ok. 30 min. Następnie mięso obsmażyć z obu stron przez kila minut.
Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, na patelnię przelać marynatę, dodać miód i zagotować. Marynatą zalać mięso i piec w temp. 200 stopni przez ok. 25-30 min. Gotowe mięso podawać z gotowanymi ziemniakami i kalafiorem z wody. Smacznego!