Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z grilla z fetą i papryką

Pierś z grilla z fetą i papryką

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3329

Dodano: 24.01.2013

Odsłon: 4055

to przepis na pyszną pierś z kurczaka z niespodzianką

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W grubszej części piersi robimy kieszonkę. Mieszamy paprykę ostrą i słodką, oregano, olej i sos sojowy i obtaczamy w tym pierś, zostawiamy ją na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.

  2. Paprykę konserwową kroimy w kostkę i mieszamy z serem feta, tak przygotowanym farszem wypełniamy kieszonkę w naszej piersi. Otwór spinamy szpilką kulinarną i pieczemy pierś na grillu, lub patelni grillowej.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

landryna8215 29 stycznia 2013 Robię na tej samej zasadzie , tylko mieszam ser feta z owocem granatu.Nawet ja mi zostanie troszę sera dodatkowo,to podaję jako sos do mięs , lub na kanapke .Uwielbiam to danie,więc wypróbuję z papryką.pozdrawiam i 5.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 24 stycznia 2013 bardzo apetycznie wygląda to mięsko ! :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń