Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z kurczaka na parze z ziołami

Pierś z kurczaka na parze z ziołami

Autor:

Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 4222

Dodano:

Odsłon: 3649

Zdrowa i bardzo aromatyczna wariacja piersi z kurczaka. Gotowanie na parze zachowa wszystkie wartości odżywcze mięsa, a do tego sprawi, że danie będzie mało kaloryczne :) Czego chcieć więcej :)

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pierś z kurczaka umyć i osuszyć.
    Następnie pokroić na grube plastry, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
    Gotować na parze do miękkości. Ja gotowałam w szybkowarze ok. 20 min.

    Podawać z sosem czosnkowym.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń