Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo aromatyczna wariacja piersi z kurczaka. Gotowanie na parze zachowa wszystkie wartości odżywcze mięsa, a do tego sprawi, że danie będzie mało kaloryczne :) Czego chcieć więcej :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5651
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Następnie pokroić na grube plastry, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Gotować na parze do miękkości. Ja gotowałam w szybkowarze ok. 20 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego :)