Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, mięso w ten sposób pieczone jest soczyste i bardzo aromatyczne.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki
Posiekaną cebulę i czosnek zmiksować z jogurtem oraz przyprawami. Piersi z kurczaka przekroić w poprzek, natrzeć solą, ułożyć w szklanym naczyniu i zalać marynatą jogurtową.
Mięso odstawić do lodówki, najlepiej na całą noc. Następnie wyjąć z marynaty i nie osuszając piec na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony, aż do zrumienienia. Smacznego.