Do góry

Dania główne Przepis na:

pierś z parowara

pierś z parowara

Autor:

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 446

Dodano:

Odsłon: 700

Pierś z marchewką, porem na kaszy jaglanej

Składniki

  • pierś 1szt pojedyncza
  • kawałek pora
  • marchew 1 duża
  • kasza jaglana 1 torebka 100g.
  • przyprawy-sól,pieprz,przyprawa do kurczaka i zioła prowansalskie
1-2 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kaszę gotuję według przepisu
    Pierś kroje w paseczki i przyprawiam
    Marchew kroje w kostkę
    Kawałki kurczaka kładę na foli aluminiowej i posypuję porem,
    obok wykładam marchewkę.
    Gotuję w parowarze około 30min.
    Na talerz kładę kaszę na środku kawałki piersi i dookoła marchewkę.
    Można polać jogurtem nat.lub sosem czosnkowym.
    SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń