Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne i zdrowe...polecam wypróbować:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 22
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 22
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 79
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Liście kapusty pekińskiej zblanszować 3 min. Umytą pierś poporcjować wzdłuż na cieńkie plastry. Na liście układać piersi,pasek ogórka ,popieprzyć i posolić, zawinąć jak gołąbki. W rondlu na spodzie ułożyć 2-3 liście i układać na nich roladki. Osobno zrobić sos pomidorowy i zalać nim roladki. SOS Masło z mąką zasmażyć,dodać koncentrat,podlać wodą tyle by sos nie był za rzadki.Zagotować doprawić maggi ,pieprzem i solą. Roladki gotować pod przykryciem około 40min.
Smacznego życzę!