Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, smaczne i efektowne.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22608
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 401
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 218
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 168
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 22608
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 401
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 218
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 168
Składniki
Mieso dokladnie myjemy i osuszamy recznikiem papierowym. Nacinamy w plastry ok 1,5 cm grube od gory fileta. Mieso doprawiamy kucharkiem, pieprzem i papryka pomiedzy nacieciami oraz od spodu. Na patelni, na lyzce maselka krociutko (ok 3 min.)podsmazamy liscie szpinaku wraz z suszonymi pomidorami pokrojonymi w paseczki i dwoma zabkami czosnku. Studzimy. Pomiedzy plastry miesa wkladamy najpierw kawalki sera, nastepnie nakladamy nadzienie ze szpinaku i pomidorkow. Pieczemy na blaszce w temp. 180°C przez ok. 25 minut.
I gotowe!!