Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Herbatniki drobno pokruszyć, dodać do masy. Pok koniec ucierania wlać spirytus i wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Przed podaniem schłodzić w lodówce.