Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam brukselkę a takie danie może być jako dodatek do mięsa, albo jako danie na kolacje.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 326
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 107
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32711
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 279
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 326
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 107
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32711
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 279
Składniki
1. Ziemianki obrać, pokroić w grubszą kostkę i przesmażyć razem z czosnkiem na gorącym oleju.
2. Podlać jedną szklanką wody, doprawiać solą.
3. Pokroić kiełbasę w kostkę i dodać do ziemniaków.
4. Brukselkę obieram z liści wierzchnich i dodajemy do kiełbasy.
5. Dokładamy kostkę rosołową. 6. Wszystko razem mieszamy z koncentratem pomidorowym.
7. Doprawiamy chili, ewentualnie solą.
8. Mąkę rozrabiamy w małej ilości wody.
9. Hartując wlewamy do brukselki, 2 minuty gotujemy.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.