Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantna zupa rybna"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Składniki
Rybę pokroić w kostkę. Papryczkę posiekać, marchewkę i pora pokroić w cienkie paski, cebulę z dymki posiekać, szczypior pokroić w paski. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać marchewkę i pora, zalać litrem wody. Doprawić solą i pieprzem.
Gotować wywar 15 minut. Dodać kawałki ryb i gotować jeszcze 10 minut. Pod koniec gotowania wrzucić papryczkę i dymkę, doprawić sokiem z cytryny, udekorować igiełkami rozmarynu.Źródło: Twoje Imperium