Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z cukinią z pikantnym dodatkiem papryczki habanero
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1494
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2381
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 693
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 307
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 71
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1494
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2381
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 693
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 307
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 71
Składniki
Na łyżeczce oleju podsmażamy pokrojoną w plasterki kiełbasę. Kiedy lekko się przypiecze dodajemy cebulę pokrojoną w piórka. Chwilę podsmażamy razem.
Dodajemy resztę pokrojonych warzyw. Cukinii najlepiej nie obierać, aby zachowała chrupkść. Dodajemy przecier, sos sojowy i przyprawy i dusimy wszystko razem około 20 minut. Jeśli danie jest za gęste można dolać pół szklanki wody.
Podajemy z pieczywem, ryżem lub ziemniakami