Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1079
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 155
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1079
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 155
Składniki
Umyj cukinię, przekrój wzdłuż i wyżłób nasiona. Pokrój w małe kawałki i podsmaż na oliwie. Zalej warzywa pokrojonymi pomidorami i bulionem. Gotuj przez ok. 10 minut. Fasolkę pokrój w kawałki i razem z groszkiem i makaronem dodaj do garnka. Gotuj zupę, aż makaron zmięknie. Pomidorki pokrój w małe kawałki i podgrzej chwilę w zupie. Dopraw zupę solą i pieprzem i odstaw. Do talerzy dodaj trochę pesto i tarty ser.
Czas przygotowania: 30 minut 220 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień