Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Składniki
Jajka roztrzep w misce. Lekko osól i dopraw pieprzem, rozmieszaj z mlekiem. Dodaj drobno posiekany szczypiorek. Na patelni rozgrzej masło i usmaż na nim dwa cienkie omlety.
Plasterki bekonu usmaż na suchej patelni, aż będą chrupiące i złote. Liście sałaty umyj i osusz. Pomidor umyj, osusz i pokrój w plasterki.
Bagietki przekrój na pół. Spodnią kromkę posmaruj ajwarem. Do każdej kanapki włóż liść sałaty, kilka plasterków pomidora, omlet ze szczypiorkiem i 2 plasterki chrupiącego bekonu.