Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 26
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 374
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 426
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 26
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 374
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 426
Składniki
mąkę wsypać do miski zrobić dołek wlać oliwę dodać pokruszone drożdże wlać wodę lub mleko oraz sól i przyprawę zarobić ciasto wyrabiać do 10 min.
odstawić do wyrośnięcia na 15 min
cebulę pokroić w piórka przesmażyć,zdjąć z patelni na pozostałym tłuszczu przesmażyć pieczarki,następnie wędlinę.
wyrośnięte ciasto przekładamy do foremki wyrównujemy smarujemy keczupem i posypujemy przyprawą,kładziemy pieczarki,salami i wędlinę,pomidor,cebulę,część sera,kukurydzę,pozostały ser i posypujemy przyprawą
pieczemy w nagrzanym piekarniku 25 min.w temp.180*C.