Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35854
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 237
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35854
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 237
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Składniki
Wykonanie: W lekko ciepłym mleku rozpuścić drożdże z odrobiną cukru i soli, wsypać mąkę, wyrobić i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Następnie wyłożyć ciasto na stolicę, obficie posypaną mąką, rozwałkować, posmarować ketchupem i nałożyć farsz. Ciasto zwinąć jak roladę, posmarować jajem, kroić na kromki i wyłożyć na blachę dobrze wysmarowaną olejem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i upiec na złoty kolor. Składniki na farsz: Warzywa w dowolnej ilości- pieczarki, cebula, świeża papryka, kukurydza, wiejska kiełbasa, żółty ser. Wszystkie warzywa usmażyć na oleju z cebulą i przyprawić.