Do góry

Desery Przepis na:

Placek krówkowy.

Placek krówkowy.

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 2085

pyszne, słodkie

Składniki

  • herbatniki, 2 paczki duże
  • krem karpatkowy, 1 opakowanie
  • masa krówkowa, mała puszka
  • bita śmietana w proszku, 1 opakowanie
  • galaretka cytrynowa, 1 szt.
  • MARGARYNA LUB MASŁO, 1 kostka
> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. przygotować krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.

  2. galaretkę rozpuścic w szklance gorącej wody.

  3. przygotowac bitą śmietanę według przepisu na opakowaniu.

  4. po wystygnięciu kremu karpatkowego, zmiksowac z margaryną lub masłem.

  5. po wystygnięciu galaretki zmiksowac z bitą śmietaną .

  6. układac warstwami : herbatniki, krem karpatkowy, herbatniki, masa krówkowa, herbatki, krem karpatkowy herbatniki i bita śmietana z galaretką.

  7. zaraz włożyc do lodówki do stężenia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń