Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie kilku smaków :) takich świątecznych.:)
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32597
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 96
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 105
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 437
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32597
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 96
Składniki
Masę makową; do miski dodać resztę składników , wymieszać i na końcu dodać pianę z białek . Taką masę wyłożyć na blaszkę prostokątną. Następna masa serowa: do miski dać tłuszcz cukier i żółtka utrzeć , dodać zmielony ser , budyń , zapach cytrynowy i na koniec ubitą pianę z białek. Wyłożyć tę masę na makową . na koniec biszkopt orzechowy ; ubić pianę z białek dodać cukier , dodać żółtka , dodać mąkę i orzechy, wymieszać i wylać na placek Piec w 180" C przez 1 godzinę . po wystudzeniu można polać polewą lukrem , albo tylko posypać cukrem pudrem.