Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można go zrobić z innymi owocami, też jest smaczne.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 211
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 213
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5166
...ale pyszny.
Odsłon: 761
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 654
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 211
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 213
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5166
...ale pyszny.
Odsłon: 761
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 654
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka ucierać.
Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, ucierać.
Z białek ubić pianę i wymieszać z ciastem.
Wyłożyć na blachę o wymiarach 18X30, wcześniej wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą.
Truskawki umyć, obrać i wyłożyć na ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez ok. 1h.
Posypać cukrem pudrem. Pycha.