Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po prostu pyszne i nie bardzo slodkie
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Składniki
bialka z cukrem ubic dodac zoltka potem make mergaryne i w gole reszte ladnie wymiksowac:)
oczyscic sliwki poprzekrajac na pol
blaszke natrzec i spruszyc bulka wylozyc bardzo geste ciasto wylozyc na wierzch sliwki do piekarnika i tyle roboty
opcjonalnie mozna dac kwasne jablka tez jest super