Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1644
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1644
Składniki
Wszystkie składniki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić drobno w plasterki. I wymieszać razem.
Dodać jajko i mąkę oraz starty ser żółty, wychodzi około 1 szklanki sera.
Doprawidź vegetą, pieprzem i oregano.
Rozgrzać olej na patelni i piec jak zwykłe placki ziemniaczane. :)
Smacznego.