Do góry

Dania główne Przepis na:

Placki zbójnickie

Placki zbójnickie

Autor: korns

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 28

Dodano: 09.09.2012

Odsłon: 1897

SZYBKIE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU, CHRUPIĄCE PLACKI DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW SERA ŻÓŁTEGO.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ser żółty zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać mleko a następnie pozostałe składniki i wymieszać do momentu uzyskania jednolitej masy.

  2. Smażyć placki na rozgrzanym ogniu.

  3. Podawać z mięsem i sosem oraz kwaśną surówką.

  4. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń