Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakują na gorąco i na zimno
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35895
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 146
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 261
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 299
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35895
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 146
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 261
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 299
Składniki
Ziemniaki starkować ,dodać 2 jajka,mąkę, sól przyprawy.Mięso mielone wymieszać z jajkiem i przyprawami .Na rozgrzany tłuszcz wlać 2 łyżki ciasta ziemniaczanego ,na środek cienki placuszek mięsa mielonego i ponownie 2 łyżki ciasta.Podsmażyć chwilę z jednej strony ,delikatnie przewrócić i usmażyć z drugiej strony. Powinno się to robić na małym ogniu ,aby mięso w środku placka zdążyło się też usmażyć.