Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie śniadanie dla tych którzy dbają o zdrowy styl życia :) To jest fit!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Jabłko ścieramy na tarce na grubych oczkach. Odsączamy sok.
Ubijamy białka.
Żółtko, serek twarożkowy, zmielone otręby, słodzik i cynamon mieszamy w misce. Dodajemy starte jabłko. Mieszamy.
Następnie dodajemy do tego ubite białko. Powoli i delikatnie. Mieszamy na jednolitą masę.
Na patelni beztłuszczowej rozsmarowujemy ręcznikiem papierowym kroplę oleju czapkowego albo kokosowego.
Smażymy placuszki z jednej łyżki, z obu stron, na rumiano.
Przygotowujemy dipy: jogurt naturalny mieszamy ze słodzikiem (można dodać listki miętki), owoce blenderujemy.
Placuszki podajemy z dipami