Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci Stefci z Bieszczad.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 306
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 449
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 306
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 449
Składniki
Wykonanie: Marchew obrać, pokroić na kawałki i ugotować w małej ilości wody z masłem, następnie utłuc. Dodać mannę, twaróg, jajko, cukier i sól do smaku. Wymieszać składniki i smażyć placuszki na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z kwaśną śmietaną na ciepło.