Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i szybki sposób na przekąske.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 84
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 84
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
1.Mąkę przesiać do miski,dodać szczypte soli oraz roztrzepane jajka.Mieszając mase stopniowo wlewać mleko.
2.Cukinie zetrzeć na grubych oczkach i dodać do masy.(ewentualnie pokroić drobno cebule i również dodać do masy).Wszystko wymieszać.
3.Rozgrzać olej lub oliwe na patelni i nakładać po łyżce stołowej na patelnie.Smażyć ok 3 min. aż sie ładnie zarumienią. Smacznego!!!