Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska która smakuje zarówno na ciepło jak też i na zimno.Poza tym estetyczny i smakowity wygląd potrawy.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1792
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1792
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Kukurydzę odsączyć i wymieszać z resztą składników-kolejność dodania bez znaczenia.Danie za każdym razem może inaczej smakować ze względu na gatunek użytego sera żółtego. Gdy składniki się połączą delikatnie formować placuszki i smażyć na rozgrzanym oleju.Smażyć po obu stronach-niezbyt długo aby kukurydza nie zrobiła się zbyt twarda. Z podanych proporcji wychodzi ok.8-9 sztuk. Na usmażone placki można dodać ketchup i GOTOWE!