Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mąkę kukurydziana, która pozostała mi po zrobieniu bułeczek kukurydzianych, postanowiłam wykorzystać. Powstało bardzo smaczne połączenie.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę. Dodać pozostałe składniki. Formować placuszki, ręce smarowałam olejem dla udogodnienia. Gotowe placuszki obtoczyć w mące kukurydzianej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z surówkami i jako dodatek do mięs.