Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prosty ale za to bardzo smaczny obiad.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 300
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 427
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 365
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 269
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 300
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 427
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 365
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 269
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć
I osuszyć na durszlaku.
Pokroić w plastry nie za grube.
Następnie na głęboką patelnię wlać około 3/4 szklanki oleju, rozgrzać go i nałożyć połowę plasterków,
Podsmażyć.
Następnie nakryć pokrywką i nadal smażyć na wolnym ogniu w międzyczasie posolić. Posolone co jakiś czas przekręcać i smażyć do ładnego za rumienienia.
Można jeść same bez dodatków. Ja natomiast podałam z jajkiem sadzonym i mizerią.