Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekkie danie główne lub dodatek do mięsa:)
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 588
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 159
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 183
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 588
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 159
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 183
Składniki
Kapustę opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić na plastry 1,5cm.Najlepiej wychodzą krojone wzdłuż głąba. Jajka roztrzepać z solą,pieprzem i posiekanym koperkiem. Każdy plaster kapusty obtoczyć w jajku i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Po wyjęciu dać na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu się wchłonął.
Smacznego życzę!