Do góry

Przekąski Przepis na:

Podgrzybki w śmietanie

Podgrzybki w śmietanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 125 Ocena: 2089

Dodano:

Odsłon: 2649

Może nie aż tak zdrowe bo w śmietanie , ale za to Bardzo Pyszne:)

Składniki

  • Podgrzybki świeże bądź mrożone
  • cebula
  • sczypior
  • śmietana 18%
  • sól
  • pieprz
  • oliwa z oliwy troszke
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jeśli mamy świeże grzybki to obieramy, oczyszczamy i gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy do miękkości i odlewamy wodę. Następnie smażymy na oliwie dodajemy cebulkę i przyprawiamy. Gdy cebulka będzie miękka dodajemy szczypior i zalewamy śmietaną. Gotujemy do wrzenia i podajemy z pieczywem.
    Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 03 lipca 2013 Uwielbiam grzybki w śmietanie , tylko smażę na maśle , Twoje prezentują się ekstra :))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń