Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykły schab, ale inaczej żeby się nie nudziło
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 113
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2610
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 156
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 113
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2610
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 156
Składniki
Schab pokroić w plastry o grubości takiej jak na zwykłe kotlety
Rozbić na bardzo cienkie kotlety
Obsypać solą, pieprzem i wegetą wg uznania
Jeden plasterek schabu posmarować keczupem, położyć na niego plaster sera i przykryć go drugim plastrem schabu również posmarowanym keczupem.
Kotlety podsmażyć na oleju, obtoczone w jajku i bułce
Wychodzą podwójne schabowe w środku z serem i keczupem
Przygotowaną dowolną ilość kotletów przełożyć do naczynia żaroodpornego, posmarować majonezem i posypać cebulą pokrojoną w piórka
Zapiec ok. 40 min w 180 stopniach