Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie, egzotyczny nie zapomniany smak.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 107
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 107
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Składniki
Polędwice kroimy w plastry,sokiem z 1 cytryny skrapiamy obficie i pozostawiamy na 30 minut pod przykryciem. Banany obieramy ze skorki , kroimy na 4 części każdy z nich,.Wyciśnięty sok z drugiej cytryny polewamy banany.
Na rozgrzana patelnie kładziemy masło smażymy polędwice,przekładamy do rondelka,Na tym samym tłuszczu smażymy banany( po 2 min. z każdej strony).
Delikatnie przekładamy je na mięso, dusimy jeszcze 10 min. pod przykryciem. Podajemy z ziemniakami.