Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczka z kapustą"
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 158
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 158
Składniki
Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza
Polędwiczkę oczyść, rozkrój wzdłuż nie przecinając do końca. Przykryj folią, rozbij na pół centymetra. Posmaruj musztardą, przypraw.
Ułóż liście kapusty, koperek, posyp groszkiem. Zwiń. Całą roladę obłóż boczkiem. Ułóż w formie, posmaruj olejem. Piecz 40 min w 190°C.Źródło: Chwila dla Ciebie