Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe .
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3299
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3299
Składniki
Z pieprzu ziołowego, pieprzu cytrynowego, papryki, bazylii i oleju przygotować marynatę. Polędwiczki obtoczyć w marynacie, odstawić do lodówki na 10 minut. Przełożyć na patelnię zrumienić z każdej strony. Podlać odrobiną wody. Dusić pod przykryciem.
Obraną i pokrojoną w półksiężyce cebulę oraz olej kokosowy dodać do mięsa. Dusić aż cebula będzie miękka.
Tak przyrządzone polędwiczki są bardzo delikatne, a dodatek niewielkiej ilości oleju kokosowego jeszcze bardziej podkreśli smak.