Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczki z truskawkami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 177
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 139
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9261
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 177
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 139
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9261
Składniki
W małej miseczce wymieszaj jogurt z drobno posiekanym szczypiorkiem. Dopraw solą, pieprzem i cukrem do smaku.
Całość wstaw do lodówki. Truskawki pokrój w ósemki, a rzodkiewki w cienkie plastry.
Szpinak umyj, osusz i poodcinaj twarde ogonki. Lekko skrop go oliwą. Pokrój mięso. Następnie fantazyjnie rozłóż szpinak, rzodkiewkę i polędwiczki na półmisku. Posyp truskawkami.
Przygotowaną sałatkę zalej schłodzonym sosem. Oprósz pieprzem. Podawaj udekorowane listkami bazylii.Źródło: Na żywo