Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od wielu lat stosowany przeze mnie. Sprawdzony, niezawodny:) a do tego przepyszny:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6581
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6581
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 840
Składniki
1. W rondelku, na wolnym ogniu, rozpuszczamy margarynę 2. Dodajemy cukier, kakao. 3. Cały czas mieszamy, aż do pojawienia się pierwszych bąbelków na powierzchni. Wtedy zdejmujemy z "ognia" 3. Do gorącej polewy dodajemy jajko, które miksujemy do czasu uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Studzimy 5. Możemy polewać ciasto