Do góry

Śniadania Przepis na:

Pomidorowa pasta jaglana

Pomidorowa pasta jaglana

Autor:

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 510

Dodano:

Odsłon: 4411

Fajnie sprawdza się do porannych kanapek- miła odmiana dla oklepanych dodatków ;)

Składniki

  • 3 łyżki kaszy jaglanej
  • 1 pomidor malinowy
  • 1 łyżeczka jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka pomidorów z bazylią i czosnkiem niedźwiedzim (firmy OWOCOWY RAJ)*
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kaszę jaglaną opłukać i ugotować, pod koniec gotowania dodać pokrojonego w kostkę i obranego ze skóry pomidora.

  2. Całość razem wymieszać z przyprawą i gotować jeszcze kilka minut (do odparowania i wchłonięcia całego płynu).

  3. Po ugotowaniu zblendować do konsystencji pasty i podawać z jogurtem naturalnym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń