Do góry

Zupy Przepis na:

Pomidorowa z makaronem Bartolini

Pomidorowa z makaronem Bartolini

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 37

Dodano:

Odsłon: 735

Komponenty, z których wykonana jest zupa pomidorowa są naturalne. Przygotowanie jest łatwe i trwa bardzo krótko.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makaron Bartolini krajanka średnia ugotowac w litrze wody z dodatkiem soli i tluszczu i odcedzic. Warzywa obrać umyć a pomidory obrac ze skórki, pokroic na kawalki. Cebulę, czosnek pokroic w kostkę a marchew i pietruszkę pokroic na plasterki. Do garnka z bulinem wrzucić przyprawy (sól, pieprz, papryke), lisc laurowy, cebule, selera, marchew, pietruszke i pomidory i gotowac ok 30 minut na malym ogniu. Przed zakonczeniem gotowania, dodac czosnek, sok z cytryny, ewentualnie vegetą doprawic do smaku. Zupe podawac z makaronem Bartolini krajanka średnia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń