Do góry

Przetwory Przepis na:

Pomidory koktajlowe w zalewie

Pomidory koktajlowe w zalewie

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 17706

Dodano: 21.08.2010

Odsłon: 59676

Wspaniała przystawka i dodatek do dań mięsnych.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ZALEWA: na 1 l wody pół łyżki soli, 1 liść laurowy i pół łyżeczki gorczycy. Zagotowac.

  2. Umyte pomidorki (bez szypułek) ułożyc w słoikach. Zalac gorącą zalewą i zakręcic.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agnad 13 września 2010 NIE POLECAM, PO 2 TYGODNIACH W PIWNICY WYBUCHŁY!!!

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agnad 13 września 2010 właśnie zrobiłam te pomidorki, a po 2 dygodniach wybuchły mi w piwnicy, nie polecam !!!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alaraf 22 sierpnia 2010 a pasteryzowanie?";10.217.16.176|62.141.218.101|1.1 fpk07.te.interia.pl:80 (squid/2.5.STABLE10)"

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mole3 21 sierpnia 2010 Smak mojego dzieciństwa - Mama robiła takie każdego roku, a potem w zimie jedliśmy kanapki właśnie z takimi pomidorkami. :)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń