Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedrogie, smaczne, łatwe w przygotowaniu. Stanowi świetny dodatek do dań mięsnych z grilla jak również może być zarówno świetną przystawką i przekąską.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Składniki
Pomidory umyć. Odciąć w 4/5 wysokości i wydrążyć.
Przygotowujemy nadzienie. Czosnek i oliwki bardzo drobno posiekać. Ser zetrzeć na małych oczkach. Kukurydzę odsączyć. następnie do miski wykładamy całość majonezu i jogurtu, po czym dodajemy kolejno: czosnek oliwki, ser i kukurydzę. Wszystko delikatnie mieszamy do połączenia składników. Całość doprawiamy pieprzem, solą do smaku i odstawiamy do lodówki na 20 minut.
Tak przygotowane nadzienie nakładamy do wydrążonych pomidorów. Napełnione i udekorowane bazylią pomidory układamy na półmisku przystrojonym liściami sałaty.
Smacznego