Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, świetne do dań mięsnych.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 55
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 55
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
Umyte pomidory sparzyć wrzątkiem, włożyć na moment do zimnej wody i obrać. Przygotować sos: cebulę drobno posiekać. Podgrzać miód i dobrze rozetrzeć z solą, pieprzem, estragonem i oliwą. Dodać keczup, koncentrat i cebulę. Pomidory włożyć do salaterki, zalać sosem i odstawić do lodówki na 1 godzinę. Pyszne.