Przekąski Przepis na:
Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 3129
Dodano: 17.02.2008
Odsłon: 21927
Doskonałe danie na lekką kolacje lub lunch.
Składniki
- pomidory, 4 szt
- mozzarella, 1 op
- świeża bazylia
- oliwa z oliwek, 2 łyżki
- sól pieprz, szczypta
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Pomidory i ser pokroić w plastry i układać na przemiennie na talerzu, całość skropić oliwą z oliwek, przyprawić i posyliać świeżą bazylią. Świetnie smakuje z pieczywem czosnkowym
Komentarze do przepisu (3)

annawk 06 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
apetyczna przekąska dobra na każdą okazję0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 10 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Bardzo dobra przekąska ,robie to danie juz od kilku lat i zawsze smakuje.0 Kto głosował? | Odpowiedz

jooopa 01 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
pycha0 Kto głosował? | Odpowiedz