Do góry

Przekąski Przepis na:

Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej

Pomidory z oliwkami z kuchni włoskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2068 Ocena: 11107

Dodano:

Odsłon: 436

Zdrowe i aromatyczne danie na przekąskę.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie;
    Pomidory przekroić na pół i ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym masłem, przekrojem do dołu. Zagrzać w piekarniku przez 10 minut. Dodać oliwki, pokrojoną szynkę, posypać bazylią. Zalać majonezem i zapiec w temperaturze 200 stopni około 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń