Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i warzywne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 701
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1853
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 701
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1853
Składniki
Mieszamy sery z majonezem w blenderze. A do naczynia żaroodpornego lub foremki układamy na sztorc 2 cm kawałki pora. Dość ciasno. Polewamy szczodrze masą serowo-majonezową. I wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na ok. 30 minut. Jak jest góra przypieczona można wyjmować. No i jeść.