Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Postna kapusta"
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 296
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 937
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 296
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 937
Składniki
Grzyby zalej pól l wody i gotuj godzinę na małym ogniu pod pokrywą. Co jakiś czas sprawdzaj, czy nie przywarły.
Dołóż poszatkowaną kapustę kiszoną i dolej 1,5 l wody. Dorzuć posiekaną cebulę oraz przyprawy. Po godzinie wymieszaj potrawę z olejem i podawaj.
80 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Joanna Tokarz z Ptaszkowa</strong>Źródło: Super TV