Do góry

Dania główne Przepis na:

Potrawa Kondzika

Potrawa Kondzika

Autor: gola2

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 450

Dodano: 15.02.2010

Odsłon: 8546

Danie proste, smaczne i niedrogie.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z kurczaka kroimy w kostkę, solimy, dodajemy pieprz i podpiekamy na patelni . Kiedy mięso zmięknie , zdejmujemy je z patelni , na którą teraz wrzucamy poszatkowaną cebulę i pokrojone w plasterki pieczarki . Podpiekamy do miękkości. Brokuł podzielić na kawałki i podgotować w osolonej wodzie. W naczyniu żaroodpornym kładziemy na przemian mięso, pieczarki i brokuł . Wszystko posypujemy potartym żółtym serem i zapiekamy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

madziak 25 marca 2010 Brokuły - coś dla mnie :) Apetycznie wygląda.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

giga197 17 lutego 2010 No no podoba mi sie,postaram sie to zrobic jak naj szybciej.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń