Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób lubiących dania jednogarnkowe:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 745
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 745
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 97
Składniki
cebulkę zeszklić na oliwie i dodać mięso mielone
do garnka wsypac mieszanke chińską, pokrojony w talarki seler i startą na grubej tarce marchew i pokrojone w plastry pieczarki. Dodac odrobinę oliwy i wszystko dusić. Warzywa nie mogą być jednak za miękkie, powinny być chrupiace.
Do gotowych warzyw dodać mięsko z cebulka, przecier pomidorowy, przeciśniety przez praske czosnek i jeszcze dusić 5 minutek
Przyprawić wszystko do smaku
Można podawać z ryżem lub makaronem lub jeść bez dodatków
SMACZNEGO:)))